SMÅ MYSIGA BUTIKER

I Nya Hovås hittar du ett personligt och varierat shoppingutbud. I Nya Hovås vill vi återskapa stadskänslan från tiden innan all handel flyttade till stormarknader. Varje butik handplockas för att ge en mysig och omväxlande blandning längs med Hovås Allé och torget. Här hittar du både det väntade och oväntade, alltid med ett varmt och hemtrevligt bemötande. Välkomna in!

Butiker och service

 • Handel & service

  • 158:ans fisk

   Kvalitétsfisk på riktigt! 158:ans fisk och skaldjur kommer bara från de allra bästa båtarna. Vi vet att våra kunder är kunniga och uppskattar hög. Utöver nyfångad fisk, skaldjur och färdiglagad mat, har vi sallader och röror med hög procent skaldjur. Hos oss kan du beställa färdiga fat eller hela cateringuppdrag till fester och mottagningar. Framförhållning lönar sig! På vår hemsida hittar du alltid fina erbjudanden med minst 20% rabatt.

   Öppettider
   Tis - Fre 10 - 19
   Lör 10 - 16
   Sön 12 - 16

   Kontakta oss
   www.158ansfisk.se
   info@158ansfisk.se
   031 - 28 60 40

  • Billdals blommor

   Tänk dig en välsorterad blomsterbutik med stor snittavdelning, härliga växter från våra lokala odlare och krukor från de bästa varumärkena. Lägg till fina inredningsdetaljer, doftljus, utvalda presenttips, glad och serviceinriktad personal och en stor portion humor. Där har du Billdals Blommor! Vi hjälper Dig att skicka blommor över hela världen genom Interflora och utför all sorts binderi till bröllop, begravning mm. Och allt med glimten i ögat och nära till skratt.

   Öppettider
   Vardagar: 10-19
   Lördag: 10-16
   Söndag o Helgdag: 12-16

   Kontakta oss
   www.billdalsblommor.se
   info@billdalsblommor.se
   031 - 914410

  • Lloyds Apotek

   Lloyds Apotek i Origohuset är ett fullserviceapotek där du kan skaffa både receptbelagda och receptfria läkemedel. Ditt högkostnadsskydd gäller och du kan även hämta ut e-recept. Hos oss kan du beställa licensläkemedel som stomiprodukter, och specialtillverkade läkemedel från apotekets produktion och laboratorier. Utöver det har vi naturligtvis allt annat som du normalt hittar i apotekshyllorna. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt produkter. Välkommen in till oss!

   Öppettider
   Vardagar: 09.00-19.00
   Lördag: 10.00-15.00
   Söndag: 11.00-15.00

   Kontakta oss
   www.lloydsapotek.se
   Goteborg.billdal@docmorris.se
   031 – 364 00 80

  • Downstairs

   Mycket i livet blir enklare med hjälp av Downstairs. Vi tar hand om allehanda vardagsbestyr såsom tvätt, städ, mattvätt, skoservice, skrädderi och hushållsnära tjänster. I vårt nya och utökade utbud finner du även enklare trädgårdsarbete och snöskottning. Ring oss eller beställ via vår nya bokningsapplikation. Med hjälp av appen får du besked om upphämtning och avlämning. Enklare kan det inte bli.

   Öppettider
   Vardagar: 7– 18
   Lördag: 10-14
   Söndag: stängt

   Kontakta oss
   www.downstairs.se
   info@downstairs.se
   031 - 721 96 61

  • Fotograf Petra Björstad

   I en fin liten studio i Origohuset huserar fotograf Petra Björstad sedan 2010. Hon utför alla typer av fotorelaterade uppdrag, varierande mellan högt och lågt, stort och smått. Allt från företagsuppdrag till bröllop- och familjefotograferingar. Skicka din förfrågan till Petra, så syr hon ihop ett förslag som passar just dina behov.

   Kontakta oss
   petrabjorstad.se/blogg
   info@petrabjorstad.se
   0705 - 54 38 38

  • HusmanHagberg

   Vill du göra en riktigt bra bostadsaffär i västra Göteborg gör du klokt i att vända dig till en mäklare med ett engagemang utöver det vanliga. HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 80 kontor och drygt 320 medarbetare. Vi är oberoende och helt utan ägarintressen från banker och försäkringsbolag. Här arbetar mäklare med gedigen erfarenhet och god lokalkännedom. Varje kund är unik, så kontakta oss gärna och berätta om just din/er situation så skräddarsyr vi ett upplägg som passar era önskemål och er bostad. Vi sitter med bästa läget i Nya Hovås, Billdalsvägen 2. Titta in till oss på en fika och ett förutsättningslöst samtal kring bostadsmarknaden.
   Välkommen att bli nöjd kund du också!

   Öppettider:
   Vardagar 09:00-17:00

   Kontakta oss:
   Billdalsvägen 2
   Hemsida: www.husmanhagberg.se/
   fastighetsmaklare/goteborg-vaster/
   E-post: vaster@husmanhagberg.se
   Telefon: 031-47 47 00

  • ICA Kvantum Hovås

   Välkommen till en riktig mataffär! Och med det menar att vi tar det här med mat på största allvar. Med hjälp av ett genuint intresse för mat och en stor lyhördhet för våra kunder har vi byggt upp en butik vars högkvalitativa urval enligt många är det bästa i sitt slag. Vi föredrar kvalitet framför kvantitet, djup före bredd. Hos oss hittar du det bästa, helt enkelt.

   Öppettider
   Alla dagar: 7 - 22

   Kontakta oss
   www.ica.se/hovas
   claes.ottosson@kvantum.ica.se
   031 - 68 63 00

  • Lasse Maja Bageri & Café

   Doften av nybakat stenugnsbröd sprider sig kring Origohuset. Slå dig ner på Lasse Maja Bageri & Café och njut av en kopp kaffe, utsökt hemlagad glass och andra läckerheter. Köp med dig fika hem, stanna till för en god frukost på väg till jobbet, ta med en påse färska bullar på utflykten, beställ vackra och goda tårtor till festen - det mesta är oemotståndligt hos oss. Välkommen in! Vi har öppet alla dagar i veckan!

   Öppettider
   Vardagar: 07.00-18.00
   Lördag: 08.00-15.00
   Söndag: 09.00-15.00

   Kontakta oss
   www.lassemajabageri.com
   info@lassemajabageri.com
   031 - 69 00 53

  • Epic Store

   Epic Store är de verkliga proffset på resväskor och tekniska bagar. epic·store arbetar uteslutande med högteknologiska och kvalitativa varumärken som EPIC® och Titan® och har ett spännande sortiment av accessoarer för ditt äventyr eller vardag. Hos oss kan du ge din resväska en unik design med hjälp av CustomChromatix™. Detta koncept hjälper dig att skapa en unik produkt med ett personligt budskap, varför inte en företagslogo? Här hittar du även ett smidigt och prisvärt uthyrningskoncept av just resväskor.

   Öppettider
   Vardagar: 11.00 - 18.00
   Måndag till torsdag: 11.00 - 18.00
   Fredag: 11.00 - 17.00
   Lördag: 11.00 - 15.00
   Söndag: stängt

   Kontakta oss
   info@travelinnovation.se
   0701-842499
   Facebook
    
   EPIC travelgear / Scandinavian Travel Innovation AB 
   Björklundabacken 10
   SE-436 57 Hovås SWEDEN

  • Noble House

   Noble House är en Japansk Izakaya i Nya Hovås med både sushi och varmrätter gjorda på riktigt japanskt vis!

   Vi älskar japansk mat och använder endast de bästa råvarorna. Välj att sitta ner i vår fina lokal eller ta med hem och mys ner i soffan!

   Ni kan även testa vårt stora utbud av japansk öl, whiskey och sake till vår goda mat!

   Hos oss är alla välkomna, både unga och gamla, familjer och kompisgäng!

   Öppettider
   Tis-Fre 11.00-20.00
   Lör 16.00-20.00
   Sön-Mån Stängt

   Kontakta oss
   Facebook: Noble House Sushi & Izakaya
   www.n-house.se
   info@n-house.se
   031-28 65 11

  • Sorelle

   Mat med kvalitet och mycket hjärta. Utsökt Mat erbjuder en härlig mix av catering, restaurang och present- och inredningsbutik. I en fräsch miljö kan du välja att sitta ner och äta god och vällagad mat, eller ta med den hem, till jobbet eller vart du vill. Förutom det kan du köpa med dig utvalda delikatesser, bakverk, fina presenter och inredningsdetaljer.

   Öppettider
   Mån och tis lunch 11.30-14.30
   Ons-Fre 11.30- sent
   Lör och sön 12-sent

   Kontakta oss
   www.utsoktmat.se
   0707 - 47 78 87 eller 0707 - 47 78 88

  • Wakakuu

   Oavsett om du är en sann fashionista eller inte så kommer du att trivas på Wakakuu. Vår 300 kvm stora butik är smakfullt inredd och här finns personligt utvalda kläder, skor, väskor och smycken ifrån mer än 70 nordiska och internationella varumärken. Här hänger exempelvis Michael Kors, Marc by Marc Jacobs, Acne, Helmut Lang, Étolie Isabel Marant, Dagmar, IRO, M Missoni, New Balance, See By Chloé, By Malene Birger, Pierre Balmain m. fl. Välkommen till ett modemecka att älska!

   Öppettider
   Vardagar: 11.00 - 18.00
   Lördagar: 10.00 - 17.00

   Kontakta oss
   www.wakakuu.com
   Info@wakakuu.com
   031-754 99 89

  • Yoko Yap

   Yoko Yap i Nya Hovås är en systerbutik till vår skobutik på Östra Hamngatan i Göteborg.

   Precis som hos Yoko Yap inne i Göteborg – försöker vi i Hovås att leva upp till två viktiga motton – att våra kunder ska gilla våra skor lika mycket som vi själva gör när vi köper in dem – och att vi ska ge personlig och trevlig service som gör att du känner dig som hemma hos oss.

   På Yoko Yap hittar ni skor från varumärken som Acne,New Balance,Adidas Blankens, billi bi,Primeboots, RM Williams och många flera!

   Välkommen in!

   Cecilia med personal.

   Öppetider
   Vardagar: 10-18
   Lördagar: 10-16
   Söndag: stängt

   Kontakta oss
   www.yokoyap.se

  • Rebel Kids

   Vi är barnbutiken som sätter ditt barn i fokus! Här finner du storlekar från 110 - 170. Kom in och låt dig inspireras av alla fina barnkläder och personlig service!

   Hos oss hittar ni varumärkena:Gant, Replay,Name It, Ver de Terre, Petit Betrau, I dig denim, Frankie & Liberty, Barnum, American Outfitters, Deeluxe, Billeblush & Lexington baby, Scotch rebelle, Scotch Shrunk, Levis.

   Öppettider
   Mån-ons & fre 10-18
   torsagar till 19

   Lördag 10-16
   Söndagar och
   helgdagar stängt.

   Hemsida www.rebelkids.se
   Mail
   Info@rebelkids.se
   Karro 0706-823363
   Mimmi 0708-189669

  • Wrapsody

   Vi älskar mat och lägger mycket omtanke i att hitta bra råvaror och skapa nya recept.

   Wrapsody är en trevlig och personlig wrapbar med ett hållbart hälsotänk i fokus.

   Vi kallpressar juicer, blandar härliga bowls och erbjuder rawfood treats och wraps med spännande smakkombinationer. Wrapsody har frukost, lunch och middag, och självklart gott kaffe. Det finns många sittplatser, både ute och inne och det går också bra att ta med sig.

   Öppettider
   Vardagar: 8.00 - 19.00
   Lördagar: 10.00 - 16.00

  • Pondus Men´s Department

   Välkommen in i vår alldeles sprillans nya, trivsamma och härliga butik på Hovås Allé i Nya Hovås. Hos oss hittar du noga utvalda plagg från just dina favoritvarumärken.

   Öppettider
   Vardagar: 10.00 - 18.00
   Lördagar: 10.00 - 16.00
   Söndagar: Stängt

  • Pralinboden

   Öppnar i december.

  • The Polpo Hub

   The Polpo Hub är en personlig, och välkomnande inredningsbutik.

   Hos oss hittar du en blandning av unika, handplockade produkter och av mer och mindre välkända varumärken av hög kvalitét såsom Aytm, Asplund, Baobab, Chhatwal & Jonsson, Christina Lundsteen, Eldvarm Gotain, House of Hackney, Isadeco, Jonathan Adler, Layered, Ruth & Joanna, Seletti, Tom Dixon mfl.

   Vårt underbara Himlekök är fyllt med härliga produkter och i vår suite kan du provligga en säng från Mandales. Vi har även fina saker till våra yngre besökares rum från bland annat Ferm, Sebra och Aden & Anais.

   Välkommen in och inspireras!

   Öppnar i december.

  • Ceder Deco

   Öppnar i december.

  • Bounce

   Öppnar i december.

  • Systembolaget

   Öppnar i december.

 • Hälsa & skönhet

  • Balans Yoga och Behandlningar

   Här finner du lugn och harmoni för kropp och själ. Vi har kurser i både den lite mjukare Hathayogan och den mer fysiska och dynamiska Ashtangayogan, såväl enskilt som i grupp. Vi erbjuder personlig coaching och kinesisk akupunktur. Hos vår certifierade massageverksamhet Optimal Massage kan du njuta av en helkroppsmassage, behandlande massage och avkopplande Hotstone. Vi utför även vaxbehandlingar av olika slag.

   Öppettider
   Se hemsidan

   Kontakta oss
   www.balansyoga.se
   info@balansyoga.se
   031-68 79 00

  • Capio Vårdcentral

   Hos oss på Capio Vårdcentral Hovås/Billdal arbetar läkare som är specialister inom allmänmedicin, diabetes, astma/KOL och distriktssköterskor. Vi erbjuder vaccinationer, hälsokontroll, samt tillgång till psykolog. Du är även välkommen att besöka vårt trevliga BVC. Hos oss står medmänsklighet och omsorg i fokus i kombination med ett högt medicinskt och tekniskt kunnande. Välkommen!

   Öppettider
   Vardagar: 08 - 17

   Drop-in barn:
   Vardagar: 10 - 11.30

   Kontakta oss
   www.capio.se
   hovas@capiovardcentral.se
   031-352 30 30 Vårdcentral
   031 -352 30 42/51 BVC

  • Friskis & Svettis

   Här kan du på 1900 kvm träna styrka, gruppträning, spinning eller rent av, träna ute. Vår stora träningslokal rymmer 100 personer och den mindre 40 personer. Hos oss kan du också hyra konferensrum och ha sittningar med dina vänner eller kollegor i vår konferensdel. I våra lokaler finns även bastu, café och lekrum för barnen.

   Öppettider
   Se Hemsidan

   Kontakta oss
   www.friskissvettis.se/gbg
   lotta@gbg.friskissvettis.se
   031-723 56 00

  • Peoples Training

   Alla program innehåller funktionell träning, kost och mental träning. Vi tror på att äta gott och träna smart. Vi är stolta över vår produkt och lämnar därför marknadens bästa Nöjd Kund Garanti. Välkommen till Peoples Training, Nordens största PT-kedja Psst, vi erbjuder också workshops inom träning, kostrådgivning och mental träning.

   Öppettider
   efter kundens önskan

   Kontakta oss
   www.peoplestraining.com
   renato.vidovic@peoplestraining.com
   076 - 307 77 94

  • Vassa Saxar

   Frisörsalongen med koll på trender! Våra kunniga frisörer kombinerar sin kompetens med inspirerande trender och kundens önskemål för bästa resultat. Vi tar emot både barn och vuxna och utför färgning, slingor, permanent, keratinbehandling, hårförlängning, fransförlängning, uppsättningar samt styling inför baler och bröllop. Vi utför även skäggformning.
   Vassa Saxar är medlemmar i Sveriges Frisörföretagare.

   Öppettider
   Vardagar: 09-18
   Lördag: 09-14

   Kontakta oss
   www.vassasaxar.eu
   info@vassasaxar.eu
   031 - 28 02 02

  • Ça Va

   Ça Va - Mer än bara en skönhetssalong.
   ÇaVa är en skönhetsstudio och butik i Nya Hovås. Vi erbjuder en kombination av klassisk och resultatinriktad hudvård i en unik, inspirerande och lugn miljö.
   Här skall våra kunder känna sig hemma i sitt eget område, en oas på nära håll.
   I butiken finns ett fåtal väl utvalda varumärken inom hudvård och accessoarer.

   Öppetider:
   Vardagar: 10-18
   Lördagar: 10-14
   Söndag: stängt

   Kundansvarig
   Maja Jenssen
   0737-13 35 50
   maja@ca-va.se

  • Temple Lounge

   Öppnar preliminärt i januari.

  • Hovåstandläkarna

   Hovåstandläkarna är en privat tandläkarklinik. Våra tandläkare och tandhygienister har lång erfarenhet och fortbildar kontinuerligt för att garantera dig tandvård av bästa kvalitet. Vi bryr oss om våra patienter och lägger stor vikt vid personligt bemötande och vill skapa en lugn och behaglig miljö. Kliniken håller på att byggas färdigt just nu och beräknas öppna den 1 februari 2018.

   Välkommen redan nu att höra av dig via mail så kontaktar vi dig innan öppning.

   Öppettider:
   Mån – Fre: 8-17
   Lör – Sön: Stängt
   Öppnar 1 feb 2018

  • Hovås Optik

   Vi är en fristående optiker med stor passion för glasögon, där vi noga valt ut ett sortiment som står för kvalité och karaktär. Vi har varumärken som du inte finner hos de stora kedjorna. Vårt mål är att ha det coolaste sortimentet i Sverige. Vi finns till för dig som vill känna dig unik med dina glasögon och där vi lägger stor tid för utprovning, både i synundersökningsrummet och med hjälp av val av bågar. Givetvis tillhandahåller vi även kontaktlinser till konkurrenskraftiga priser.

   Vi säljer bågar från bland annat Oliver Peoples, Lindberg, Maui Jim , Anne & Valentin, Theo, Garrett Leight och Randolph mm.

   Öppnar i december.

   Hemsida: hovåsoptik.se
   Mail: info@hovasoptik.se
   Tel 031-36 36 870

Handel i Nya Hovås

I Nya Hovås hittar du allt från förstklassigt mode till färska råvaror i toppklass. Under fliken Butiker & service finner du fullständig lista över butiksutbudet.