Find Property:

Nya Hovås

Nya öppettider i Hjärtat

Nu har Stadsutvecklingslokalen Hjärtat öppnat upp igen efter sommaren – med nya öppettider. Du som är nyfiken på området är välkommen in tisdagar 12.30-19.00. Om du är mer öppet-registrerad kommer du åt Biblioteksservice precis som vanligt. Välkommen in på en kopp kaffe!

Bild på entrén till Stadsutvec

Comments

 • Annette Olsson
  9 april, 2020

  Hej!
  Undrar om det finns en cykelpump i området? Tänker att många med mig cyklar i området. Om inte så vore det väldigt fint.

 • Nya Hovås
  14 april, 2020

  Hej Annette!

  I nuläget finns det ingen pump i området (så vitt jag känner till). Du har rätt i att det är många med dig som cyklar i området. Den senaste veckan har faktiskt så många som tre personer hört av sig kring detta. Jag för vidare att det finns en stor efterfrågan kring detta, så kanske det går att ordna i framtiden. / Isac, kommunikatör

Sorry, the comment form is closed at this time.