Find Property:

Nya Hovås

Magnolia bygger lägenheter i Nya Hovås

Det är nu klart att Magnolia Bostad bygger och utvecklar ca 180 lägenheter i kvarteret närmast rondellen på Hovås allé. Enligt Magnolia Bostad rör det sig primärt om hyresrätter, något de har lång erfarenhet av. Efter att nu ha förvärvat byggrätten av Veidekke drar processen med projektering, bygglovsansökan och annan planering igång omgående med förhoppningen att byggandet startar redan i år. Roliga besked som innebär att Allén snabbare blir färdig med flera aktuella projekt på gång. Byggandet av Next Steps kontorshus Nodi pågår redan för fullt och HSB såväl som Veidekke har byggrätter längs Hovås allé. Parkeringen på lott B (den mellan Brf Fritiden och Brf Solgränd) kommer att finnas kvar så länge som möjligt, troligtvis åtminstone fram till sommaren.

 

För frågor som rör Magnolia Bostad: info@magnoliabostad.se

Comments

 • Boyne Säterö
  20 mars, 2020

  I am looking for a one room apartment.
  Please!

  • Nya Hovås
   15 april, 2020

   Hi Boyne,

   We do not ourselves provide any apartments but refer people to the companies who have the apartments. In the case of these specific apartments that is info@magnoliabostad.se.

   Have a nice day!

Sorry, the comment form is closed at this time.