Ansikten i Nya Hovås: Carlos och Mattias vill hjälpa folk att må bra


Redan 2012 öppnade People’s Training sin verksamhet i Kodakhuset. En tid innan såväl bostadskvarter som den typ av småskalig handel Nya Hovås kan stoltsera med idag. När de nu får större lokaler är det med ena foten i historien och den andra i framtiden som Mattias och Carlos vill hjälpa folk att hitta glädjen med träning.

 

Carlos Gran har drivit People’s Training sedan starten och känner verkligen till Nya Hovås.

– Hela grundtanken med Nya Hovås som en småskalig blandstad funkar verkligen för oss. Där vi verkligen kan erbjuda något personligt. Att vi har funnits i området så länge har gett oss fördelen att över tid skapa något som inte går att kopiera. Genom att vi har en personlig prägel på vår service, har vi tagit fram en verksamhet som inte går att finna någon annanstans.

 

Precis som i stadsutvecklingsprojektet Nya Hovås, använder People’s Training dialogen för att bli bättre.

– Vi har använt våra kunders feedback och önskemål till att skapa koncepten. I början hade vi endast personlig träning, när vi sedan märkte att många föll bort på grund av skador såg vi behovet av att komplettera vår verksamhet med rehab-kompetenser. Sedan märkte vi av ett alltmer växande behov av en blandning mellan personlig träning och ett traditionellt gymmedlemskap och då skapade vi PT33, säger Mattias.

 

Det finns något speciellt med att driva verksamhet i Nya Hovås menar Carlos.

Vi har varit med länge och har verkligen kunnat skapa långvariga relationer här. Här finns en lojal kundkrets som hade varit svår att få inne i stan, det är lättare att bygga relationer när man är mindre. Det finns ett stort fokus på det lokala.

 

För Mattias Svanberg som är med och driver People’s Training är det tydligt vad som är bäst med att jobba med träning:

– Det bästa med mitt jobb är att se den personliga utvecklingen hos individen. Alla kommer in med olika bakgrund och nulägen och vi får, på ett väldigt nära sätt, följa deras resa. Det är kul att se folk må bättre för varje dag som går. Få saker är lika givande som att hjälpa någon att nå sitt mål.

 

Utsikt över torget och Spektrumhuset från de nya lokalerna.
Viktigt att ha kul på jobbet! Mattias med en kollega.

Fler nyheter