illustration-city-work
DSC_9948

Hur är det att bo i kvarteret vid havet?

Tänk dig att en del av Linnégatan av någon anledning har lyfts upp och placerats ungefär mittemellan Amundö marina och Oxsjön i Sandsjöbackas naturreservat. Precis där ligger denna unika stadsdel.
Kom gärna hit och titta!

DSC00366

Husen

I Nya Hovås är det stor variation på hur husen ser ut. Takhöjder, material i fasader och husens placeringen ger omväxling för ögat. Mångfalden av uttryck gör även att stadsdelen ser ut att ha vuxit fram efterhand under en längre tid. Husen ska vara trevliga att se på och det ska vara trivsamt att passera dem när man går runt i området. Avslappnat och trevligt kort och gott. Det är väl ändå så man vill ha det där man bor?

Mellan Husen

Ett område handlar om så mycket mer än bara husen. I nya hovås har stor vikt lagts på livet mellan husen. Det här ska vara en plats att både bo på och besöka Att trivas på. Då får man inte glömma bort det som händer mellan husen. Här finns dessutom fantastiska små mysiga butiker och verksamheter enligt small shops-konceptet. I Nya Hovås finns allt du behöver!

Aktuella bostadsprojekt

Brf Hovås tak

Brf Hovås Tak

Här bygger Nordr sitt senaste projekt med planerad inflyttning sensommar/höst 2024.

Brf Fotografen

Brf Fotografen

Här bygger HSB 32 bostadsrätter med planerad inflytt sommaren 2025.

Live the dream

Nya Hovås utvecklas ständigt och intresset för att hyra in sig i lokalerna är stort. Kul tycker vi! Om ni har en verksamhet som du vill etablera i Nya Hovås, hör av dig till David.

david

David Fredriksson
Etableringsanvarig

david@broods.se
0733-337072