Cykelbutik till Nya Hovås


Ett av de vanligaste önskemålen för nya butiker i området har sedan länge varit en cykelbutik som också erbjuder service. Därför är det så kul att få presentera att Nitram BikeSpot öppnar i Solgränd på Allén efter sommaren. Här får du hjälp att hitta en ny cykel ur ett stort sortiment eller få service på den du redan har. Vi frågade Martin Eldh på Nitram BikeSpot vad det är för cykelbutik som kommer att öppna i området i september.

 

Hur skulle du beskriva Nitram BikeSpot? Vad är konceptet?

Vi på Nitram BikeSpot vill vara en hjälpande länk till alla att cykla. Har man ännu inte hunnit bli cyklist, så kan vi med hjälp av Nitram BikeSpot hjälpa dig att bli det.
Konceptet är enkelt där vi kommer att vara den lokala cykelhandlaren som vill erbjuda det bästa för Nya Hovåsarna. Genom vår cykelverkstad och fysiska butik med webbshop så kommer vi kunna erbjuda ett brett sortiment där kunden med enkelt knapptryck kan beställa det bästa och senaste inom cykelbranschen. Kunden hämtar cykeln monterad och klar antingen via butiken eller genom hemleverans.

 

Det låter som ni kombinerar den gamla cykelbutiken på hörnets personliga bemötande med den moderna webbutikens utbud?

Lite så är det. Det personliga mötet är viktigt. Vi älskar det vi gör och vill använda vår kunskap till att hitta rätt cykel till rätt person. Då är det också bra att ha tillgång till ett stort utbud, samtidigt som den personliga känslan finns kvar.

 

Vad kan Nya Hovåsarna förvänta sig när ni öppnar?

För oss är det viktigast att folk i området känner att detta är deras egna cykelbutik. Vi vill låta rätt sortiment växa fram, där Nya Hovåsarna själva bestämmer vad som passar bäst. Vår ambition är att redan från start kunna hjälpa hela familjen som antingen redan cyklar eller är i startgroparna. Våra specialistområden är barn-, pendlings- och el-cyklar. Vi håller just nu på att anpassa butiken och skissar på en häftig racingbana, där barn kan testa sina cyklar!

 

 

Fler nyheter