Karina trivs bra i Nya Hovås: ”Här finns allt”


För ett år sedan flyttade Karina in i Brf Boulevarden efter att ha bott utomlands. Nya Hovås blev en perfekt match för Karina och hennes man.

Vad tycker du bäst om med Nya Hovås?

– Svårt att säga, jag tycker nog det mesta. Här finns allting. När man bor här slipper man åka in till stan, utan man klarar sig alldeles utmärkt på att bara vara här. Dessutom är det nära till fina grönområden, och det betyder så klart mycket! Det känns fantastiskt bra här, jag är jättenöjd.

 

Nu har Studio 21 öppnat i samma hus som du bor i. Hur känns det med den lokala handeln här?

– Jag har verkligen gått och längtat efter att den här butiken ska öppna. Och nu – äntligen! Det är härligt att det mesta finns här. Tänk att bara kunna gå ut en liten sväng och ha allting runtomkring sig. Istället för att ta bilen och åka iväg, och kollektivtrafiken vill man ju helst undvika just nu.

 

Är det något du tycker saknas i området?

– Nu vore det kul om det öppnade några butiker till. Det finns nog verkligen underlag för det. Jag tror att många känner som jag, att man inte vill åka in till stan utan man vänder sig hellre till det lokala där man bor. Det skulle gärna få öppna en herrbutik. Sedan vore det även skönt med någon servicepunkt eller butik för data och telefoner som kan krångla, så att man får hjälp med det.

Fler nyheter