Klädbutiken Studio 21 har slagit upp dörrarna


Nya Hovås och inte minst allén är en butik rikare: klädbutiken Studio 21 har äntligen öppnat!

 

Butiken drivs av Caroline och Martina som är glada att vara igång:

– Det känns kul att ha öppnat och att få träffa alla kunder. Att äntligen få släppa in folk här. Man har jobbat med det här konceptet så länge och nu får man äntligen testa det i verkligheten. Hittills har vi bara fått bra reaktioner, så det är himla trevligt.

 

Caroline beskriver butiken:

– Hela konceptet Studio 21 bygger på att vara en tillgänglig butik, för alla som bor och rör sig i området. Eller ja, vi säljer ju bara damkläder men herrarna är hjärtligt välkomna ändå! De kan få en lite skvätt kaffe medan de väntar på sitt sällskap. Vi lägger mycket tid på hitta plagg som tillsammans bildar en helhet men som också kan komplettera en redan befintlig garderob på ett enkelt sätt. Det innebär att både klassiska modeller samt plagg som andas mer “just nu” får utrymme i butiken, säger Caroline.

 

Martina och Caroline känner varandra sedan länge och har jobbat med varandra i fyra olika butiker tidigare.

– Vi är ju bra vänner, så det är nog lite därför vi har så kul på jobbet. Vi har kul och älskar det vi gör, och jag tror att det är något våra kunder märker, säger Martina.

Karina bor i samma hus som Studio 21 och har längtat efter att butiken ska öppna.

 

I butiken träffar vi även Karina, som bor i samma hus som butiken, och hon har verkligen längtat efter att hennes lokala klädbutik ska öppna.

– Tänk att bara gå ut en liten sväng och ha allt runt omkring sig, istället för att ta bilen och åka iväg. Jag har verkligen väntat på att den här butiken ska öppna, så nu känns det jättebra!

 

I området finns ett stort fokus på lokalt och småskaligt, med konceptet Small Shops, något Caroline tycker passar dem.

– Vi gillar den personliga känslan och atmosfären, det passar oss väldigt bra. Vi vill verkligen vara en lokal butik som kan ha något för alla.

Fler nyheter