Nu har Nitram Bikespot äntligen öppnat


Om du besöker butiken, är det troligt att det är Martin Eldh som står bakom disken. Han har arbetat med cyklar i över 10 år och driver nu Nitram Bikespot i Nya Hovås.

Hur känns det att öppna i Nya Hovås? 
– Det har redan varit många nyfikna som dykt förbi butiken. Folk är positiva och tycker att det är kul med en cykelbutik i området. För många blir det nog lättare att lämna in sin cykel på service med en butik på hörnet.

Hur ser du på cykel-potentialen i området?
– Det finns fantastiska möjligheter till att cykelpendla, inte minst in till stan. Det är få förunnat att ha utsikt över havet på sin tur in till jobbet på morgonen.

Vad tror du att nya hovåsarna kommer använda butiken till mest? 
– Trots att vi är nyöppnade har det redan varit många som lämnat in sina cyklar på service. Då är det inte ens högsäsong för service. Det kommer säkert fortsatt vara många som gör, inte minst till våren. Jag tror också att vi kommer sälja många olika sorters cyklar. Dels är det många som pendlar här och då vill man ha en bra och pålitlig cykel. Inom den kategorin är elcyklar populära. Det kommer nog även vara många som vill köpa både lite snabbare cyklar och även cyklar som funkar bra i skogen och terräng.

Vi hälsar Martin och Nitram Bikespot välkomna till området!

 

Hjälmen är minst lika viktig som cykeln!

 

 

Fler nyheter