Nu invigs Ernst Forssell på riktigt! 


För cirka ett år sedan öppnade smyckesföretaget Ernst Forssell upp i Nya Hovås. Men på lördag sker den officiella premiären, under Small Shops-dagarna på lördag, mellan kl. 11-16.

Alexandra Ahlstedt är VD på Ernst Forssell.

– Vi är ett innovativt smyckesföretag med en anrik historia, ett familjeföretag sedan tre generationer. I Göteborgsregionen har vi två stycken showroom där vi har specialiserat oss på just vigsel och förlovningsringar och smyckesringar och vi älskar det personliga mötet. Nääs Fabriker har vi funnits på i snart 4 år och nu även i Nya Hovås.

Hur känns det att öppna i Nya Hovås?

– Så kul att ha öppnat i Nya Hovås. Vi tycker platsen passar oss perfekt och har en bra match med vårt koncept. Verkligen en inspirerande miljö och underbar mix av butiker och restauranger. Nya Hovås levererar absolut det personliga och småskaliga.

Vad är det bästa med ditt jobb?

– Att träffa alla härliga par som vill få guidning i förlovnings- och vigselringar och hjälp med vad som passar dem. Väldigt tacksamt jobb att få träffa alla glada människor.

Jag har förstått att ni inte har butiken öppen hela tiden utan att man bokar en tid? Kan du berätta lite mer om det?

– Ja det är ett koncept som går i linje med att vi vill ge en extra bra upplevelse. Att man får ta tid på sig och ställa alla frågor, lära sig lite om materialen och kanske till och med får vara med och göra en del egen design när man ska välja sin vigsel eller förlovningsring. Man bokar sin gratis konsultation på ernstforssell.se eller på mejl.

Vad händer på invigningen på lördag?

– På lördag får vi passa på att visa våra fina lokaler och vår kollektion med bl.a. labbodlade diamanter och återvunnet guld. Dessutom kommer en av Sveriges främst modeskapare, Lars Wallin, som vi har ett nära samarbete med, som kommer att ha boksignering av sin bok ”Lars Wallin – Avklädd” och visa sin kollektion av ringar.

Välkomna till området Ernst Forssell!

Fler nyheter