Ny butik: Orangeriet Studio


Orangeriet Studio kommer att öppna på Hovås allé. Det är en plats för hantverk, interiör, grönska och vackra trädgårdstillbehör. Alexandra Adler är personen bakom det nya konceptet.

– Det är en unik personlig butik och designstudio som fokuserar på grönska, kurerad design och keramik där allt är handplockat och noga utvalt. Allt med småskalighet som ledord men samtidigt en internationell känsla. Vi älskar att göra platser grönare! Och att hjälpa till att skapa platser som får folk att må bra.

Vad vill du att folk ska få för känsla när de kliver in i Orangeriet?

– Känslan ska vara wow! En plats som aktiverar alla sinnen och får besökarna att stanna upp och njuta en stund. Jag vill att de som kliver in genom dörren känner “oj, det här hade jag inte förväntat mig”. Att kunna bjuda på ett lite oväntat möte oavsett om du som besökare kommer in för att handla en gåva eller bara väljer att slå dig ner på en bänk utanför fönstret och dricka kaffe.

Hur ser ditt intresse för trädgård och inredning ut?

– Jag är utbildad inom trädgårdsdesign och textil så färg och form ligger mig varmt om hjärtat. Att inreda med gröna växter och allt som hör där till är en av mina allra största passioner, så det känns fantastiskt att öppna Orangeriet i Nya Hovås!

Orangeriet planerar att öppna innan sommaren i en ny lokal i Brf Hovås Entré, med fönster mot Hovås allé och Wakakuu.Välkomna till området Orangeriet Studio!

Illustration: Sara Sandström

Fler nyheter