People’s Training förverkligar sin vision i nya lokaler


Under januari öppnade People’s Training sina nya lokaler i Kodakhuset. Det är en fördubbling av lokalytan som gör det lättare att samla alla kompetenser och träningsformer under ett och samma tak. Carlos Gran som driver People’s Training är ett känt ansikte för många i området: 

– Det känns fantastiskt. Nu har vi kunnat förverkliga vår dröm att skapa ett sammanhang där vi väver in alla våra kompetenser och tjänster under ett och samma tak. Vi drivs av att leverera personliga resultat för dig så att du mår bra och det kommer vi att kunna göra ännu bättre. Allt blir tidseffektivt och i en vuxen miljö som skapar utrymme för egentid, så värdefullt för dig som medlem. I vårt medlemskap ingår våra digitala maskiner som känner igen dig när du kommer till oss (du tränar igenom kroppen på 33 minuter), du har även fri tillgång till fysioterapi, Pilates, Yoga, Kostrådgivning, Osteopati och Massage ja du förstår vad glada vi är som nu kan binda ihop allt som du behöver för att må bra! 

Ni var tidiga i Nya Hovås och öppnade redan 2012. Hur har det varit att vara med på resan som området gjort?
– Väldigt spännande! Vi har fått varit lyhörda och anpassa oss så att vi kunnat utvecklas tillsammans med områdets boende. De som har flyttat in och hittat till oss har i högsta grad påverkat innehållet. Det är en annorlunda och fin process som också gjort allt mer personligt. 

Fler nyheter