Så parkerar du i Nya Hovås


Från och med 1 februari har APCOA tagit över parkeringsbevakningen för stora delar av Nya Hovås. Precis som tidigare är det möjligt att köpa månadsparkering i p-huset för endast 650 kronor. Det finns även goda möjligheter att parkera i området. Både för dig som vill stanna en längre stund eller som bara har ett snabbt ärende. Följ alltid de skyltar som är uppsatta och håll dig informerad via informationen som ges av APCOA i deras app/webb.

 

Månadsparkering i p-huset

Om du är intresserad av att hyra månadsparkering i p-huset för 650 kronor hittar du information om det här.

 

Övrig parkering i området

ICA:s parkering står du gratis 1 timme, utan möjlighet att köpa till tid, där behöver du inte registrera din parkering.

I p-huset parkerar du gratis 2 timmar, därefter kostar det 12kr/h (registrering av parkering behövs).

Krogabäcksvägen parkerar du 1 timme gratis och därefter har du möjlighet att stå längre mot en avgift (registrering av parkering behövs).

Hedtångsvägen är det inte 1 timme gratis utan avgiften börjar gälla direkt (registrering av parkering behövs).

parkeringen på torget är det parkeringsförbud mellan 7-16, övrig tid kostar det 12kr/h (registrering av parkering behövs).

 

Se alltid APCOA:s app eller webbsida samt uppsatta skyltar för uppdaterad och korrekt information om parkeringen. Vi tar inget ansvar för eventuella ändringar efter publicering. Det är APCOA:s information som gäller. Du hittar detaljerad information om parkeringen i området på den här länken.

 

Boendeparkering

Du som letar efter övrig boendeparkering (utöver alternativet att parkera i p-huset) får vända dig direkt till respektive bostadsrättsförening/hyresvärd.

 

 

Fler nyheter