Säkert jultecken i Nya Hovås – årets granförsäljning har startat


Förra helgen var det första advent under ett minst sagt annorlunda år.. Även för nya hovåsarna. Men jul och granförsäljning blir det ändå. Men även det på ett annat sätt. Här är gänget bakom årets granförsäljning.

 

Carl-Otto, Oliver, Vincent och Max är kompisar sedan länge och i år har de tillsammans dragit igång granförsäljningen i Nya Hovås.

– Det känns speciellt att det är våra granar som finns i lägenheterna i området, i centrum av julfirandet. Det är också tydligt att de som bor här vill stötta områdets verksamheter, säger Carl-Otto.

 

– Vi har verkligen anpassat oss efter situationen. Alla ska ha möjlighet att köpa en gran på julen på ett tryggt, sätt så därför erbjuder vi hemkörning, säger Max.

– Det är nog många som uppskattar den möjligheten, fyller Vincent i.

 

I Nya Hovås finns en tanke om att det ska vara personligt och lokalt att handla, något killarna tycker stämmer väl in på deras verksamhet.

– Det är nog svårt för dem som bor i området att köpa en mer lokal gran än av oss, säger Carl-Otto, och får medhåll av resten.

– Det är viktigt att göra det där lilla extra. Det gäller nog de flesta som har en verksamhet i det här området. Vi erbjuder att hämta granarna efter och köra iväg dem till återvinningscentralen, då vet vi ju även att granarna hamnar där de ska, säger Oliver.

 

Här kan ni läsa mer på hovasjulgranar.com

 

Fler nyheter