SATS till Nya Hovås i ny byggnad


2022 planeras den nya kommersiella byggnaden att stå klar i Nya Hovås: Indigo. Redan nu är det klart att gymkedjan SATS flyttar in och skapar en träningsanläggning på 2150 kvm, som även kommer innehålla tre padelbanor. Indigo kommer att ligga mellan den nya förskolan och Wakakuu, norr om Hovås Allé.

 

– I somras testade vi med en padelbana på torget som blev ett väldigt uppskattat inslag i området. Jag är övertygad om att SATS kommer att tas emot med öppna armar, säger Louise Heilborn, projektutvecklingsansvarig på Next Step Group.

 

– Vi vill etablera oss på platser där människor bor, jobbar och lever. Nya Hovås är en levande stadsdel där vi kan vara tillgängliga för många och tillsammans med våra befintliga center i området, SATS Sisjön och nyrenoverade SATS Askim, ökar vi träningsmöjligheterna radikalt för boenden i sydvästra Göteborg. Vi har haft en bra process tillsammans med Next Step Group och vi ser verkligen fram emot etableringen, säger Pelle Magnusson, Regional Manager SATS Sverige.

 

Markarbetet har redan påbörjats. Sprängningsarbetet är nästan färdigt och pålningsarbetet planeras att pågå i drygt en vecka till. Det kan medföra vissa störningar, som vi hoppas att de som bor i närområdet har överseende med.

 

Klicka här för att läsa hela pressmeddelandet från Next Step.

Fler nyheter