Tävling: Uteplatsinspiration


Hur ser din balkong ut? Visa oss! Nu kommer våren och med den också suget att göra balkongen eller uteplatsen fin eller bara ha lite gott balkonghäng! Därför passar vi på att anordna en tävling som vi hoppas ska inspirera! 
Så funkar det: 
Ta en bild och använd #nyahovås eller @nyahovas så skapar vi ett härligt kollage med uteplatser och balkonghäng, alternativt skicka ett mejl till hej@nyahovas.se. Ett kul sätt att inspirera varandra till att få det lite extra hemtrevligt! Priset i tävlingen står Billdals Blommor för, som 30 april utser en vinnare som får plocka ihop blommor till sin uteplats för 500 kr. Vinnare blir den som publicerar den bild som ger “goast känsla”. Bedömningskriterierna är med andra ord väldigt fria, så det är fritt fram att tolka!
Tävlingsvillkor:
Tävlingen arrangeras inte av Facebook eller Instagram utan av Nya Hovås.
Priset behöver hämtas ut hos Billdals Blommor senast 30 maj 2020. Priset är att välja blommor på Billdals Blommor för ett värde på upp till 500 kr.
Vinnaren kommer att kontaktas via direktmeddelande i den kanalen där bidraget skickades in (Facebook, Instagram eller mejl) inom 48 timmar efter att tävlingen har avslutats. I händelse av att vinnaren inte kommunicerar sitt godkännande inom 48 timmar, förbehåller vi oss rätten att välja en annan vinnare och den personen som inte svarade kommer att avstå sin rätt till ett pris.
Vid vinst meddelar personen personnumret på den som ska hämta ut priset. När priset hämtats ut sparas inte längre några uppgifter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att delta i tävlingen godkänner du att ditt Instagramkonto/namn på Facebook får publiceras i Nya Hovås kanaler, samt att vi i Nya Hovås kanaler har rätt att publicera ditt bidrag och att eventuella personer i bilden godkänner detta.
Arrangörer av tävlingen är Nya Hovås Stadsutveckling AB & Nya Hovås Projektutveckling AB.

Fler nyheter