I våras tog familjeföretaget Cederleüfs & Svenheimers över Lasse-Majas verksamhet – men tills vidare behåller man namnet och det allra bästa från Lasse-Maja.
Linus Svenheimer tillhör tredje generationen Svenheimers och han menar att en av anledningarna till att de tog över Lasse-Maja, var att de var så imponerade av deras sätt att göra matbröd, frallor och glass.
– Lasse-Maja är ett också ett hantverksbageri och vi har tagit in deras sätt att baka på även i Cederleüfs och Svenheimers verksamhet. Där Lasse-Majas personal lärt vår personal att baka t.ex. matbröd på samma sätt som de alltid gjort.
På sikt vill vi även plocka in Lasse-Majas glass i vårt övriga sortiment. Cederleüfs och Svenheimers har tidigare varit mer fokuserade på fikabröd och tårtor.
– I och med att vi tar över Lasse-Majas verksamhet kan vi förverkliga vår vision om att få högsta kvalitet från båda företagens expertområden. Den kombinationen kommer bli oslagbar, säger Linus med ett leende på läpparna.