Öppet hus förändras med anledning av COVID-19


Den närmaste tiden arrangerar vi inte något öppet hus på tisdagar, med anledning av COVID-19. Vi tycker att öppet hus är en viktig mötesplats där vi har möjlighet att träffa er som är nyfikna, vill tipsa oss eller bara tycka till om projektet. Det är självklart något vi ska fortsätta med framöver. Däremot tycker vi att vi tillfälligt kan erbjuda samma service på andra sätt. Och just därför kan det fysiska mötet i just vårt fall vänta.

Du kan kontakta oss på Facebook eller via hej@nyahovas.se. Du kan också be oss att ringa upp dig om du hellre tar det över telefon.

Lokalen kommer inte vara helt stängd. Imorgon tisdag (17/3) är Skanska (kl. 16-18) såväl som Biblioteksservice (kl. 15-18) på plats. Då är det möjligt att bli mer öppet-registrerad hos Biblioteksservice, vilket betyder att du kan beställa dina böcker till lokalen och slipper åka till ett “vanligt” bibliotek.

I området håller butikerna, restaurangerna och de flesta övriga servicepunkter öppet som vanligt, samtidigt som man självklart anpassar sina verksamheter efter säkerhetsläget. Se till att stötta dem och välj det lokala alternativet i de fall det är möjligt. De behöver stödet nu. När du väljer lokalt behöver du inte heller åka buss eller bil långt för att handla. Det mesta finns ju i området.

Och viktigaste av allt – håll dig hemma om du är sjuk. Även om det bara är en lätt förkylning. Ta hand om dig så tar du samtidigt också hand om alla i din närmiljö.

Fler nyheter