Nya Hovås byter lokal


Det har blivit något av en tradition – att projektlokalen flyttar runt i området. Efter nästan 3 år i lokalen på Krogabäcksvägen är det dags igen. Den här gången går flyttlasset för Nya Hovås-konsortiet till The House.

 

The House är ett co-working-kontor i Nya Hovås där vi är nära flera andra intressanta företag, något som kommer ge fina möjligheter till spännande interaktioner och synergier. Nu har även ett av ägarbolagen i Nya Hovås-konsortiet, Next Step, flyttat till The House, vilket så klart också är en fördel.

 

Nu kanske ni tänker “men biblioteket då!?”. Du kan vara lugn. Även i fortsättningen kan du hämta ut dina böcker på Krogabäcksvägen 18.

 

Dialogen med de som bor i närområdet är precis lika viktig nu som den alltid varit – och vi vill även fortsättningsvis höra vad alla ni som bor i området tycker och tänker. När pandemin är över önskar vi bjuda in er till dialogträffar igen. Tills dess är du välkommen att skriva till oss i sociala medier, eller på hej@nyahovas.se.

 

Nu hjälps vi åt med att stoppa smittspridningen – så får vi se fram emot att träffas på The House när tiderna är bättre!

 

 

 

Fler nyheter